Deep pan Pizza

Det er efterhånden blevet en tradition at lave deep pan pizza, istedet for de traditionelle tynde italiensk inspirerede, her i familien. Denne opskrift passer i en alm. 40x40 cm bradepande, og det rækker til fire personer.

Opløs en pakke gær i 4 dl lunkent vand, rør lidt salt, lidt mere sukker og et par spsk. olivenolie deri. Kom alm. hvedemel i til dejen ikke længere klistrer. Hvis du har noget italiensk tipo 00 kan du blande det 1:3-4 med den almindelige billige hvedemel, for at gøre dejen lidt mere elastisk. Ælt dejen godt igennem, så den bliver smidig og luftig.

Efter dejen har hævet til dobbelt størrelse, bredes den ud i en bradepande, og efterhæver lidt hvis ikke ungerne er alt for sultne.
Pynt nu din pizza med det I nu bedst kan lide, og smæk den i ovnen i ca. 20 min ved alm. temperatur.

0 kommentarer:

Send en kommentar