Grønne pandekager med fiskefyld

Grønne pandekager er en utraditionel måde at lave de velkendte madpandekager, hvor der her er iblandet lidt grønt. Fiskefarsen erstatter den efterhånden kedelige og velkendte hakkede oksekødssmag, og gir' de fyldte pandekager et nyt liv. Denne opskrift er til 4 personer. Velbekomme!

Hak et lille bundt persille groft, og put det sammen med 3 æg, 4-5 dl mælk, 2 dl hvedemel samt salt i en blender, og kør indtil pandekagedejen er glat. Bag pandekagen i lidt olie på panden, der går et stk pr. person.

Hak ca. 150 g frostne rejer groft, og bland dem i 4-500 g fiskefars.

Læg hver pandekage på et stykke staniol, og smør et lag farsblanding i et tyndt lag. Rul pandekagerne, og luk dem i enderne. Placer dem i et ildfast fad, og hæld vand i til de næste er dækket. Rullerne bages ved middelvarme i 15-18 min.

Lav en peberfrugt sauce til. Grovhak en peberfrugt, 4-5 tomater, en frisk chili, et par fed hvidløg, og steg det i lidt olie, indtil det er godt mørt. Blend blandingen, og smag til med salt og peber.


Anret en pandekage med lidt peberfrugtsauce på hver tallerken, og server med et stykke groft brød, fx denne ciabatta.


Velbekomme

0 kommentarer:

Send en kommentar