Onkels Bolognese

Er der noget bedre end en god omgang bolognese? Der er dog bare lige det ved det, at jeg mener at Italienerne også med denne ret er lidt nærige med mængden af ingredienser, -hvorfor jeg har tilpasset den min families smagsløg.

Vi starter ud med to store løg, som svitses let, dertil bruner vi 4-500 g hakket oksekød. 200 g champignons hakkes og blandes i gryden. Fire til fem fed hvidløg, og en enkelt chili hakkes fint, og vippes i gryden. Der var 3 kyllingepølser i køleren, så de kommer også i. Vi er helt vilde med den tyrkiske pølse Sucuk, så sådan en fyr hakker vi også i. To dåser flåede tomater blandes i gryden, og krydres med fx basilikum, rosmarin eller timian efter smag. Lad det simre ved lav varme i 45-60 min. Kog ris eller pasta til, og server evt. med et stykke rustik brød.


Hvis du har fået lavet retten god stærk, er det lækkert med en klat creme fraiche på toppen - velbekomme!

0 kommentarer:

Send en kommentar