Bruschettas

Har du et ciabattabrød liggende, og gider du ik rigtig lave aftensmad, så se med her ;-)

Skær en 1.5 cm tyk skive brød. Dryp brødet med olivenolie og rist det på en varm pande. Top det med fyld efter eget hjerte, eller lad dig inspirere nedenfor:

 - Tomat og Mozzarella:
Læg et par skiver tomat på brødet, drys med s+p og læg en skive mozzarella på toppen. Gratiner i ovnen til osten er smeltet.

 - Artiskok:
Knus et fed hvidløg, og gnid brødet. Skær artiskokhjerter i skiver. Bland lidt citronsaft, lidt olivenolie og noget hakket persille. Læg artiskokskiverne på brødet, og dryp med dressingen.

 - Rejer og parmesan:
Bland lidt rejer med en grofthakket champignon, og lidt hakket persille. Fordel fyldet på brødet, og drys med parmesan. Lad brødet får 2-3 min i ovnen ved høj varme.

Nyd lidt let og lækkert...

0 kommentarer:

Send en kommentar